Metalen gevels en daken zoals het hoort!

Kwaliteitsrichtlijn

Metalen Gevels en Daken

Dumebo DWS

Dumebo DWS is een branchevereniging voor specialistische aannemers voor metalen dak- en gevelsystemen.

De lidbedrijven werken allen volgens de montagevoorschriften van de Kwaliteitsrichtlijn en het Keurmerk Dumebo DWS.

Zij hanteren de stringente leveringsvoorwaarden van de branchevereniging, welke  aansluiten op de algemene  leveringsvoorwaarden van de Koninklijke Metaalunie.

 

 

Wat doet Dumebo DWS voor u als opdrachtgever, architect of bouwpartner?

Een gebouw bestaat uit veel verschillende componenten. Dat geldt voor zowel de woningbouw als de utiliteit en industriële bouw.

Een onderdeel daarvan zijn de metalen daken en gevels, dankzij de vele voordelen niet meer weg te denken in de moderne architectuur.

Als  branchegroep Dumebo DWS zorgen wij voor het verhogen van de kwaliteit van metalen gevels en daken.

Daartoe geven wij Kwaliteitsrichtijnen Metalen daken en gevels uit en houden wij toezicht op de kwaliteit van het werk van onze leden.

De eisen waaraan materialen en detailleringen moeten voldoen zijn in de Kwaliteitsrichtlijnen opgenomen en maken het daarmee mogelijk om kwaliteit meetbaar te maken. Door in uw bestek te verwijzen naar de Kwaliteitsrichtijn Metalen Gevels en Daken, weet u zeker dat u een gevel krijgt die technisch in orde is en ook duurzaam is.

Dumebo DWS ondersteunt innovaties. Wij  laten onderzoek uitvoeren naar duurzaamheid en levensduur van gevels en leveren een bijdrage aan het opstellen van uniforme richtlijnen. Wij doen dit in samenwerking met branchegenoten in binnen- en buitenland en met vooraanstaande instituten.

 

 

Kiest u voor de Kwaliteitsrichtlijn van Dumebo DWS en onze leden, dan geniet u de volgende voordelen:

 

 

Meer over Dumebo-DWS op www.dumebo-dws.nl

 

 

 

Read an English introduction to Dumebo-DWS and MDG